HLAVNÍ STRANA

 

HLAVNÍ STRANA

 

 

 

STAŽENÍ PŘIHLÁŠKY  
STAŽENÍ PŘIHLÁŠKY  

 

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O ÚČAST LT 2009

 

 

 

VÁŽENÍ RODIČE, VAŠI PODANOU PŘIHLÁŠKU BEREME JAKO ZÁVAZNOU,  POKUD VAŠE DÍTĚ NEMŮŽE Z VÁŽNÝCH DŮVODŮ TÁBOR ABSOLVOVAT, PROSÍM NEPRODLENĚ NÁS INFORMUJTE .

 

     
TERMÍN TÁBORA : 2.8..-15.8.2009  
     

CENA TÁBORA :

 3 700 Kč , 2 sourozenci 7 000 Kč  
UMÍSTĚNÍ TÁBORA : NETŘEBICE - JIŽNÍ ČECHY(obec Netřebice leží na trase Č.Budějovice-Linz)
LETECKÁ MAPA+GPS
ZAMĚŘENÍ TÁBORA : OBOUSTRANÉ ROZŠÍŘENÍ SLOVNÍ ZÁSOBY NĚMECKY MLUVÍCÍ DĚTI ČEŠTINA,ČESKY MLUVÍCÍ DĚTI NĚMČINA,POPŘ. ANGLIČTINA, POBYT V PŘÍRODĚ, TURISTIKA, KOMUNIKACE MEZI DĚTMI V OBOU JAZYCÍCH, NEFORMÁLNÍ KOMUNIKACE, ROZVOJ DĚTSKÉ OSOBNOSTI (Leadership Training) S DŮRAZEM NA PRÁCI V TÝMU, znalost cizího jazyka není podmínkou A KDE TO VLASTNĚ JE

TYP TÁBORA :

KLASICKÝ, STANY S PODSADOU, DÍKY POČTU ASI 40 DĚTÍ RODINÁ ATMOSFÉRA,ČÁST ÚČASTNÍKŮ DĚTI ZE SRN,RAKOUSKA POPŘ. JINÝCH ZEMÍ TÁBOR NENÍ ZAMĚŘEN NA VÝUKU NĚMECKÉHO ANI ANGLICKÉHO JAZYKA, ALE NA JEHO POUŽÍVÁNÍ-SMÍŠENÉ ODDÍLY DĚTÍ

A kde to vlastně je?

 

 

 

 CO SEBOU NA TÁBOR?

DOPRAVA DO  TÁBORA  A ZPĚT  :

VLAKEM - ODJEZD Z PLZNĚ : 2.8.2009 - SRAZ 9,15, HLAVNÍ NÁDRAŽÍ - ODJEZD 10,02

PŘÍJEZD DO PLZNĚ  15.8.2009 VLAKEM

 

NEBO INDIVIDUÁLNÍ (POPIS CESTY DO TÁBORA (PRO RODIČE, KTEŘÍ VEZOU SVÉ DÍTĚ SAMI) 

CO S SEBOU NA TÁBOR?(STAŽENÍ SEZNAMU)

PODROBNOSTI :

 

 

Náš tábor je stanový s kapacitou do 50 účastníků - děti i dospělí jsou ubytováni ve stanech s podsadou (viz fota z tábora). Program tábora je zaměřen na pěší turistiku a pobyt i hry v přírodě. Tábor je po dohledem a kontrolou Krajské hygienické stanice České Budějovice a splňuje všechny požadavky dle stávající legislativy na ubytování, stravování a reakreaci dětí ve věku 6 - 15 let. 2 x denně je dětem podávána teplá strava+2 svačiny a snídaně (na hlad si za 10 let opravdu nikdo nestěžoval). Děti jsou v táboře rozděleny do oddílů asi po 10 dětech, část dětí v oddíle bývá německých, rakouských popř. jiné národnosti ve věku 7-15 let. V táboře je dostatek vedoucích ovládajících potřebné jazyky. Zdůrazňujeme, že náš tábor není zaměřen na výuku cizího jazyka, pouze umožňuje Vašemu dítěti rozvinout slovní zásobu a upevnit ve škole získané základy nebo si vytvořit nutností používání k němčině kladný vztah. To co si po táboře dítě ohledně jazyka odveze je dáno čistě jeho aktivitou a snahou komunikovat s okolím. Z výše uvedeného a z nároků na určitou samostatnost vyplývá věkové omezení pro přijetí do tábora - absolvování 1. třídy ZŠ (mladší děti po domluvě). Dále je třeba zdůraznit, že by Vaše dítě mělo být tělesně zdatné, zdravé  a přiměřeně samostatné. PODLE NOVÉ VYHLÁŠKY 148/2004 Sb JE NUTNÉ, ABY POTVZENÍ O ZPŮSOBILOSTI VAŠEHO DÍTĚTE BYLO PODLE NA PŘEDEPSANÉM TISKOPISU. Tuto komplikaci jsme nezpůsobili my, ale naše "pružná" legislativa.

TÁBOR NENÍ DOTOVÁN ŽÁDNOU STÁTNÍ ANI NESTÁTNÍ ORGANIZACÍ, FUNGUJE DÍKY NADŠENÍ A OBĚTAVOSTI JEHO PRACOVNÍKŮ UŽ VÍCE JAK 10 LET (1. TÁBOR V ČESKONĚMECKÉ FORMĚ JSME USKUTEČNILI V ROCE 1984, POD HLAVIČKOU  LT CAMP TÁBORY POŘÁDÁME OD ROKU 1994)

STAŽENÍ TISKOPISU POTVRZENÍ OD LÉKAŘE

STAŽENÍ TISKOPISU POTVRZENÍ OD LÉKAŘE

 

 

POPIS CESTY DO TÁBORA
POPIS CESTY DO TÁBORA (PRO RODIČE, KTEŘÍ VEZOU SVÉ DÍTĚ SAMI) 

 

KONTAKT :

TEL: +420606911042

VAŠE PŘIPOMÍNKY A DOTAZY UVÍTÁME NA VÝŠE UVEDENÉM TELEFONÍM ČÍSLE NEBO EMAILU

 

Miroslav Bittengl LT CAMP

Máchova 655

330 23 Nýřany

IČO 45342105

TEL +420606911042

 

 

 

 

 

HLAVNÍ STRANA

HLAVNÍ STRANA